Vijf natuurgerichte principes 

Carline herb growing alongside Llyn y Fan Fach, Wales. Bumble bee feeding from it.
Carline thistle – Carlina vulgaris – Bumble bee

(English version)
Ik ben een holistische natuurgeneeskundige, gecertificeerd in Nederland en het VK, en gebruik kruidengeneeskunde, reflexologie, yoga en massagetherapieën om mijn patiënten te ondersteunen. Mijn werkwijze is gebaseerd op de vijf natuurgerichte principes:

Energie, Stimulatieoverdracht, Drainage, Voeding en Psyche.

Deze principes hangen met elkaar samen en beïnvloeden elkaar nauw;
Evenwichtige energie maakt een geschikte stimulatieoverdracht mogelijk,
waardoor afvalproducten en metabolieten uit het lichaam kunnen worden afgevoerd,
die zorgt voor een effectieve voeding,
wat op zijn beurt een goed uitgebalanceerde, gezonde psyche mogelijk maakt.

Wanneer de vijf principes in balans zijn, functioneren zowel ons lichaam als onze psyche harmonieus en genieten we van een goede gezondheid en vitaliteit. Maar wanneer een principe uit balans is, kabbelen de effecten door de rest van het systeem, wat leidt tot drukpunten en gezondheidsproblemen. Door toestanden van onbalans te identificeren en te voorkomen en door passende behandelingsopties te bieden, worden mijn patiënten geholpen om optimaal te functioneren.

Tijdens consulten krijg ik een gedetailleerd holistisch beeld van jou als individu, waarna afhankelijk van je problemen, wensen en diagnose een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Dit wordt ondersteund door de vijf principes, dus er wordt gekeken naar gedragspatronen, psychosomatische klachten, energetische klachten, emotionele en spirituele beleving met eventuele onderliggende belemmeringen.

Advertisement